Foto's bestellen

Praktische informatie

Wil je weten wie Fotoment is? Of wil je weten waar we foto’s maken? Lees er op deze pagina meer over.

Wie is Fotoment

Ik ben Mathijs Stout van Fotoment fotografie. Als ondernemer in marketing en projectmanagement, heb ik steeds met fotografie te maken gehad. Inmiddels is de hobby uitgegroeid tot een zakelijke dienst waar ik met veel enthousiasme aan werk.

Vanuit mijn ervaring met de meest uiteenlopende bedrijven en branches, kan ik met fotografie de vertaalslag van jouw bedrijf naar jouw doelgroep maken. 

Fotografie combineer ik met mijn bedrijf Organisatieservice waarmee ik ondernemers faciliteer op het gebied van marketing en ontwikkeling.

Het werkgebied van Fotoment fotografie bevindt zich in heel Nederland. We werken in principe altijd op locatie. Dus wil je foto’s van jouw project, dan kom ik daar naar toe. Wil je productfoto’s of portretfoto’s van je team? Ook dan kom ik naar je toe.

Vooraf bespreken we altijd het tarief, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Heb je specifieke wensen of een speciale locatie nodig? Neem dan contact op.

Foto's kopen

Op de winkelpagina vna deze website kun je foto’s kopen. Dit zijn foto’s uit mijn privé collectie van de afgelopen jaren. De foto’s zijn in hoge resolutie zodat je deze kunt gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De werkwijze is als volgt:

  • Je bestel de foto of foto’s.
  • Na de betaling komt er in het scherm een knop waar je de foto kan downloaden
  • Deze link staat ook in de bevestigingse-mail die je krijgt.

 

Let op: de downloadlink is slecht eenmalig en binnen 5 dagen te gebruiken. Ben je de foto of is de link verlopen? Neem dan binnen 10 werkdagen contact op, dan stuur ik je de foto opnieuw.

Deze website gebruikt uitsluitend functionele cookies. Lees meer in onze privacyverklaring  Privacyverklaring